Odata cu primele rezultate obtinute, am înteles ca, pentru a avea succes, sportul columbofil trebuie abordat ca un sistem în care elemente ca: sanatatea, calitatea hranei si a porumbeilor, crescatoria, metoda de joc etc, sunt într-o strânsa interdependenta si au un rol determinant.  

  Experienta acumulata m-a determinat ca, în ceea ce priveste calitatea porumbeilor, sa optez, în principal, pentru porumbei din liniile:  Freialdenhofen & Son, Jos Martens, Theo Daalmans, Coen Haarlem, Bauhaus-Devers, Albert Simons-Maseik, Lauer & Son, Plum Karl-Heinz .  

        Astfel, în baza unei colaborari deosebite cu familia Freialdenhofen din Germania, multipli campioni nationali si Jos Martens din Stein, apreciat ca fiind "The Topper of The European Airspace", am obtinut de la aceastia, fii si fiice din cei mai buni reproducatori si asi, cum sunt:   Forrest Gump, Forrest Junior, Alberts Iron Man, Vandersmissen, Son Barcelona, De Blauwe 212, Super 733, Marseille Star, Diana, Donkere Simons, De Carcassonne, Barcelona Lady, Son  Romario, Helios, Dark Night etc.   Am mai adaugat descendenti din celebrii campioni:  Goldene Barcelona, Rode Son De 16, De Barcelona, Super 116, Pau Sieger, formând o puternica familie de porumbei pentru zborurile de lunga distanta cu sânge albastru din liniile Van der Wegen si Gebrs. Kuijpers.  

          Acesti porumbei deosebiti si-au demonstrat repede calitatile, prin rezultatele obtinute si sper ca cele prezentate pe acest site sa evidentieze acest lucru.


   News!
Results season 2018